Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πανήγυρις Ι. Μ. Παναγίας Ρεματιανής 2013


Με ιδιαίτερη κατάνυξη, θρησκευτική ευλάβεια και εκκλησιαστική μεγαλο-πρέπεια, εόρτασε και πανηγύρισε την απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η Ιερά Μονή της Πανα-γίας Ρεματιανής, του χωριού Μεγάλη Βρύση, στον όμορφο Πάρνωνα.


Την παραμονή της εορτής, 22 Αυγούστου 2013, ετελέσθη η ακολουθία του Εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας από τον Αρχιερατικό Επίτροπο και εφημέριο Ξηροκαμπίου, Πρωτ. π. Γεώργιο Λάτση,

Την επομένη, 23 Αυγούστου 2013, ετελέσθη ο Όρθρος μετ’αρτοκλασίας και η Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή και του Ιερομονάχου της Ιεράς Μονής Αγίων Αναργύρων Πάρνωνος π. Προδρόμου Κατσούλη, ενώ στο ιερό αναλόγιον έψαλλε ο μοναχός της Ιεράς Μονής των Αγίων Αναργύρων π. Δαμιανός, μαζί με χορεία ιεροψαλτών.

Μετά το πέρας των λατρευτικών συνάξεων, τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα της εορτής, προσεφέρθησαν προς όλους τους προσκυνητές που ευλαβούνται και αγαπούν το μοναστήρι της Παναγίας της Ρεματιανής, λουκούμια, καφές καθώς και πορτοκαλάδες προσφορά του κ. Χρήστου Παπαδημητρακόπουλου από το εργοστάσιό του BioFresh.

Φωτογραφίες της κ. Νάνσυ Στεφανή ανήμερα της εορτής,
δείτε παρακάτω ή σε μεγαλύτερο μέγεθος εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου