Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιά στη Μεγάλη Βρύση

Την όμορφη Μεγάλη Βρύση επέλεξαν οι ενορίτες του Τσεραμιού για την φε- τινή πρωτομαγιάτικη εκδρομή τους, θέλοντας έτσι να γνωρίσουν από κο- ντά το χωριό τόσο του εφημερίου τους π. Παν. Λάτση όσο και των πα- λαιότερων εφημερίων της ενορίας Αγί- ου Δημητρίου Τσεραμιού, π. Γεωργ. Λάτση και π. Αναστασ. Αναστασίου.

Νωρίς το πρωί της 1ης Μαΐου 2012, ομάδα ενοριτών, μαζί με τα παιδιά και τον ιερέα τους, επισκέφθηκαν αυτό το καταπράσινο και γεμάτο άνθη χωριό του δασοσκέπαστου Πάρνωνα.

Αφού προσκύνησαν στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου, απόλαυσαν το ανοιξιάτικο τραπέζι τους κάτω από τον μεγάλο πλάτανο με τα κρύα νερά, στην πλατεία του χωριού, με τη μουσική να συντροφεύει τον γάργαρο ήχο των νερών και το όμορφο κελάηδισμα των πουλιών.

Το απομεσήμερο και αφού τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ και άλλα παιχνίδια, μικροί και μεγάλοι έκαναν τη βόλτα τους μέσα στο φυσικό περιβάλλον του χωριού, «πιάνοντας» για μια ακόμη χρονιά τον Μάη, ενώ έκλεισαν την όμορφη ημέρα τους με το σύντομο προσκύνημά τους, στην Ιερά Μονή Παναγίας Ρεματιανής.

Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την υπέροχη αυτή εκδρομή στην αναγεννημένη φύση και ανανέωσαν το ραντεβού τους, για μια ακόμη ενοριακή εξόρμηση!

















1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον πάτερ Παναγιώτη που δεν ξεχνάει το φτωχό αλλά πανέμορφο χωριουδάκι μας..
    Συνέχισε το θεάρεστο έργο σου!
    Η Παναγία και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, να προστατεύει τους ενορίτες, εσένα και την οικογένειά σου
    Γ.Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή