Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Τέλεση Ιεράς Παράκλησης στην Ιερά Μονή Παναγίας Ρεματιανής 2011


Την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011, τελέστηκε στην Ιερά Μονή Παναγίας Ρεματιανής παρουσία του Σεβασμιω-τάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο Μικρός Παρακλητικός Κανόνας εις την Υπεραγία Θεοτόκο.


Συμμετείχαν επίσης ο ηγούμενος της Ι. Μ. Αγίων Αναργύρων Πάρνωνος πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πορφύριος Κονίδης, ο εφημέριος Κλαδά πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο εφημέριος Ξηροκαμπίου πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Λάτσης, ο εφημέριος Βρεσθένων π. Ιωάννης Καμαρινός και οι διάκονοι π. Κωνσταντίνος Σκάλτσας και π. Πρόδρομος Κατσούλης.

Όχι μόνο Μεγαλοβρυσιώτες αλλά και κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή έφτασαν στο όμορφο μοναστήρι μας για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν στην Υπεραγία Θεοτόκο αλλά και να ακούσουν τον πατρικό λόγο του κ.κ. Ευσταθίου. Το κλίμα κατά τη διάρκεια της παράκλησης ήταν κατανυκτικό ενώ στο τέλος οι προσκυνητές, όπως συνηθίζεται στα μοναστήρια, κεράστηκαν λουκούμι και πορτοκαλάδα.

Ευχόμαστε η Παναγία να είναι προστάτης και οδηγός σε κάθε στιγμή της ζωής μας και να μας αξιώσει να βρεθούμε και του χρόνου στο μοναστήρι ώστε να ψάλουμε όλοι μαζί την παράκληση.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 22 και 23 Αυγούστου όπου πανηγυρίζει η Ιερά Μονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου